top of page

Onkruid bestrijding

in borders

Onkruid... iedereen heeft er een hekel aan. Ook wij als hovenier. Daarom verzorg ik met plezier de bestrijding van onkruid tussen uw bestrating of grind, borders of perken en in het gazon. Brouwer Tuinonderhoud & Boomverzorging West-Friesland beschikt over de juiste middelen om het onkruid effectief te verwijderen. Meestal is echter herhaling de kracht. Brouwer Tuinonderhoud & Boomverzorging kan onkruid bestrijden met verschillende goedgekeurde middelen maar natuurlijk ook handmatig met schoffel of kapper. 

Een veel voorkomend probleem is groene aanslag en mos op bestrating. Deze kan ik verwijderen door spuiten van middelen en eventueel met hoge druk te reinigen. Onkruid in borders kan voorkomen worden door de bodem te bedekken met boomschors. Bij de aanleg van een nieuwe tuin kunt u ook onkruid voorkomen door tegels en stenen te leggen met een voeg en deze voeg te vullen met een voegmortel.

Onderhoudsplan

Samen maken we een onderhoudsplan, helemaal afgestemd op uw wensen. De werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden op uurbasis of op contract. Ook kan ik voorjaars-, zomer-, najaars- en winter- beurten uitvoeren, op uurbasis of op contract. 

bottom of page